NOVETATS

-TAULA DE PING PONG

Com ja us vam dir, estavam elaborant una taula de Ping Pong... Doncs ja la tenim acabada! Ara farem un campionat... a veure qui serà el guanyador!
-KARAOKE
A qui no li agrada cantar?

-MONOGRÀFICS

Durant l'estiu i part de la tardor fem monogràfics una vegada a la setmana. Consisteix en que cadascú de nosaltres explica o ensenya alguna cosa que o bé li agrada o se li dóna bé, a la resta del grup.

Per exemple, una classe d'anglès, una classe d'escalada, de música, de pintura,... O explicar una feina realitzada en un passat!

Tots tenim coses per explicar als altres!- PROJECTE LES MEVES RAONS

Una de les problemàtiques en l’àmbit de la salut mental, que repercuteix de manera directa en la vida de les persones afectades, és el desconeixement per part de la població general sobre el que és una malaltia mental i de quina manera aquesta pot arribar a afectar una persona i la seva relació amb l’entorn.
Aquest projecte artístic es presenta com una eina per fer difusió de la realitat que viu una persona amb malaltia mental.

La companyia Dimitri Ialta, l’escenògraf Llorenç Corbella, els realitzadors Natalia Lloreta i Oriol Martí i el dissenyador gràfic Joanra Burgués col·laboren amb l’Associació Alba de Tàrrega, el Centre de Dia de Salut Mental de Tàrrega i l’Associació Salut Mental Ondara Sió de Cervera. Els usuaris d’aquestes darreres entitats participaran activament en l’elaboració i la posada en marxa de l’activitat. Serà a través de diferents tallers programats en el calendari dels respectius centres.

La propera exposició serà a Cervera a l'Octubre de 2012. Us hi esperem!
1 comentari:

  1. Anònim2/10/12

    les meves raons estan a cervera i comencen 5 d'octubre.

    ResponElimina