18/7/14

TALLER MONOGRÀFIC ESTIU 2014 !!!!




Monografic de cuina :Cuina casolana

Ingredients :

Pastanaga
Ceba
Margarina
Macarrons ( o altre tipus de pasta)
Carn de vedella i porc
Tomàquet
Formatge rallat
Froigas ibèric


Macarrons a la Bolonyesa:

Dijous dia 17 l’Adela ens fa un monogràfic de cuina on ens deleita  amb uns macarrons a la bolonyesa.

Com els prepara? 

Es fica l’aigua a bullir i es tira la sal .
Vam ficar un quilo de macarrons
Es talla la ceba i la pastanaga i es fa sofregir en una paella.
Es fica la carn, després es fiquen el tomàquet , es va remenant i per últim es tirar  el froigas. Un cop es te el sofregit,  es fa colar els macarrons i ficar la mantega , i tirar la salsa quant esta emplatat es tira el formatge ratllat per sobre i el plat ja queda acabat.

Cap comentari:

Publica un comentari