8/1/13

DIA DE PORTES OBERTES

 
El passat 20 de desembre de 2012, vam cel·lebrar el dia de portes obertes al nostre centre. Per començar, vam rebre les famílies i els vam passar un vídeo explicatiudel funcionament del centre i dels tallers que hi fem. Vam tenir temps de passar-nos-ho bé amb els acudits i el monòleg explicats per els usuaris del centre, així com també escoltant les poesies de Nadal.
Aquest any com a navetat, es va fer l'entrega de diplomes tant als usuaris com als profecionals, com als pares (que van assistir al Grup de Families). Prèviament, havíem fet votacions per elegir: la persona més puntual, la més catxonda, la mes divertida, la més sincera, la més marxosa, la que tallava millor la síndria, etc.
Per cloure la festa ,entre tots vam cantar Nadales i el nostre pare Noël i el Rei ros ens van repartir uns obsequis. I per a que tots anéssim contents cap a casa, vam degustar un pica-pica preparat per nosaltres mateixos. I, com no podia faltar, i un cop es van acomiadar les famílies, vam dinar al "Celler de l'Artista".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada